12 juni, 2012

Lediga jobb

Huskvarna Plattsättning söker nya medarbetare!

Vi har funnits sedan 2006 och våra medarbetare har lång erfarenhet från branschen. Vi tror på att utföra våra uppdrag med hög kvalitet, som en trygghet för våra kunder. När de anlitar oss, ska de veta att vi har kompetens och rätt attityd till att utföra det kunden behöver.

Nu söker vi kompetenser inom industrigolv, mattläggare och plattsättare till vårt företag.

Vi söker dig som har erfarenhet från liknande uppdrag och innehar GVK-utbildning och andra branschinriktade utbildningar.
Vi riktar oss till den professionella marknaden, där vi har som mål att vara kundens 1:a val för alla våra uppdrag. Därför är det viktigt att du har hög arbetsförmåga och förstår vilka krav som ställs i våra uppdrag.

Vi erbjuder dig en fantastisk arbetsplats med trevliga arbetskamrater och högt i tak.
Vi satsar på att skapa struktur och bra förutsättningar för våra medarbetare, för det blir lättare och roligare att jobba då. Eftersom våra kunders behov skiftar, är det inte alltid enkelt, men vi har bestämt oss.

Vi jobbar efter våra ledord: Kvalitet, Trygghet och Kompetens. Vill du göra det med?

Skicka in några rader om dig själv och din bakgrund till martin@hvaplatt.se, så kontaktar vi dig för nästa steg.Har du frågor om jobbet, så kan du ringa VD, Martin Löfgren på 073-511 22 82.

Antagningar kommer göras löpande, så vi behandlar din ansökan snabbt.
Skicka den till: martin@hvaplatt.se